Hej!

Ska bygga med LB-hus och håller just nu på att bestämma oss om vilken modell på hus vi vill ha (tomten styr tillverkare). Undrar nu om någon har byggt Tranan och i sådana fall kunde bidra med lite bilder på hur det ser ut i verkligheten. I katalogen och på LB-hus hemsida finns bara tecknade bilder. Tips om eventuella tillval mottages tacksamt.
 
Hej!

Vi håller på att bygga ett Tranan-hus. Inflyttningsdatum beräknas till 13 april i nuläget. När vi började bygga fanns det inget färdigbyggt Tranan, så jag gissar att vi bygger ett av de första.

Vi har valt att förlänga huset med ett inbyggt garage, då det var mycket billigare än att bygga en fristående carport. Annars har vi behållit det mesta av planritningarna.
 
Det finns ett klart Tranan i Bromölla Ivetofta.
 
Tack för svaren.

Kul att det finns ett i Bromölla. Vi bor i Ronneby som ligger i närheten och kommer ta en tur dit och leta upp det för en titt utanpå. Hur långt har ni kommit i husbygget, finns det några bilder och skulle ni vilja dela med er av dem?. Vi är som sagt mycket nyfikna på hur det ser ut i verkligheten.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.