Kan man ha en toa med dusch uppe utan takfönster? Vi har kommit på att det hamnar nästan rakt i söderläge så det lär bli bastu där inne delar av året... Och vi gillar inte bastu ;). Att lägga toan i något annat läge är inte aktuellt. Min tanke är att istället lägga lite extra krut på belysningen med mysbelysning för de gånger man inte vill ha fullt ljus.

I vårt nuvarande hus har vi takfönster med morgonsol på toan. Det är brutalt såhär års när man vaknar tidigt och behöver gå på toa! Å andra sidan är det ju ändå mörkt ute både morgon och kväll en stor del av året, så då gör fönstret ingen nytta.

Att vi klarar oss utan takfönstret vet jag, men känns det "billigt"? Hur mycket kan det kosta att sätta in ett takfönster i efterhand om vi eller någon annan skulle vilja det?
 
Sätt in ett takfönster med gardin under som skugga óch håller solen stången lite grann. Betydligt dyrare att sätta in i efterhand. I föra huset hade vi toa utan fönster och då vi bygge nu så var det ett minimkrav att det skulle finnas någon form av fönster på toan!
 
Vi har en toalett med dusch på övervåningen och vi har inget fönster där. Funkar helt utmärkt! Det finns ju lampor..;)
 
Ja, det var så vi tänkte också. Men igår hos säljaren så ändrade vi oss ändå och kommer att ha ett fönster med rullgardin. Det finns ju mörka vintermånader också :).
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.