Står i begrepp att köpa en terassmarkis och hittade detta företag:

http://www.140kvadrat.se

Förefaller seriösa och trevliga men vore intressant att höra om någon här har haft erfarenhet av dem och om allt har funkat bra (eller inte).
 
Ingen erfarenhet men har kollat in dom med, hoppas nån kan delge lite erfarenheter innan beställning.
 
Blev det någon beställning? Erfarenheter?
 
Har beställt i slutet av April men leveransen blir ej förrän i början av Juli (vårt val). Efter detta kan jag kommentera mer. Så här långt har i alla fall kontakterna med företaget varit bra och tydliga.
 
Hur gick det? Beställde ni deras standardmarkis Riviera 1500? Funderar på att köpa den då jag får den för ungefär halva priset gentemot en beställd från annan leverantör. Den dyrare har lite smartare och bättre funktion, frågan är bara om det är värt 7-8000 kr...
 
Hej, till slut blev det bra!

Beställde i våras, med tydlig anvisning om att den skulle levereras till vår nya address.

Vi flyttar och ser fram emot leverans på angiven dag. Inget händer. Vid kontakt med speditören får vi besked att de ej kunnat leverera då ingen var hemma. Det visar sig att 140kvadrat har missat att sätta rätt leveransadress. Det tar ytterligare 5 dagar innan vi får leverans. Vecka efter kommer montören (en fristående firma anlitad av 140kvadrat) som snabbt konstaterar att fästena saknas.

Han försöker nå 140kvadrat men får ej kontakt. Han meddelar att han inte kan återkomma förrän om ytterligare 2 veckor då han är fullbokad.

Följande vecka dyker fästena upp i ett paket. Ytterligare en vecka senare kommer montören och sätter upp den. Precis lagom till att vår semester är slut.

Men markisen verkar bra, montören mycket duktig och snabb. Priset var rätt.

Efter viss diskussion fick vi 10% prisavdrag på grund av strulet.
 
Ok, tack för svar. Låter som om dom har lite svårt för icke-standard-beställningar...eller så var ditt fall ett undantag. Tänkte beställa nu så finns det lite tid till dess att markisen behövs nästa sommar :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.