Vi ska flytta till hus och funderar över vad som är bra lösningar för telefoni+bredband+kabeltv. Bredbandsbolaget har ett paket med alla tre via telejacket och vi är nybörjare på detta och funderar på om det blir en bra lösning? Det som verkar vara problematiskt är att man bara får (kan ha?) en digitalbox till tv:n och därmed får alla kolla på samma kanal alternativt kan man bara ha en tv inkopplad.

Nån som använder denna lösning eller vet vilka alternativa lösningar som är bra?? Är bredbandsbolaget ett stabilt företag att vara kund hos, många av de där telekomföretagen verkar strula så mycket. Alla tips och idéer mottages tacksamt!
 
Varför inte testa Telia? Dom erbjuder ju nu gratis digitaltv genom jacket i 1 år och har man dom som förval på teleabonnemanget så får man bredbandet billigare. Fungerar alldeles utmärkt men det enda lite negativa är att dom inte har med 3:an i sitt utbud, men vi kan leva med det då det är smidigt och fungerar jättebra.
 
Vi håller på att kika på precis samma sak. För vår del lutar det åt att det bli bredband och telefon på ett bolag och sedan TV via Boxer. Och det stora problemet är just att det inte går att få TV till flera TV-apparater. Det finns inga vettiga boxar att köpa till bredbandstv:n och det går- som vi kan se, vi är inga experter- inte att splitta kortet. Man vill ju kunna se på olika kanaler på olika TV-apparater och även kunna spela in en annan kanal än den man tittar på. Förutom just Telia-alternativet blir det ju inte dyrare att ta det på två olika bolag. Tar man bredbandsbolaget blir det till och med billigare att ha Boxer. Billigare månadskostnad och billigare kort-avgift. Tillkommer dock en startavgift.
 
vi har kollat upp det hela lite mer nu. Det funkade bara med marksänd kabeltv via boxer, av någon anledning (trots att vi bor i en närförort till sthlm) fanns ingen digitaltv-täckning. Sedan körde vi faktiskt telia på resten, många som vi pratade med var missnöjda med sina bolag och det skiljer inte så enormt mycket i pris att det är värt att hålla på och tjafsa med nåt småbolag. Annars tror jag att glocalnet är ganska billiga.
 
VI är inne på Telia eller Glocalnet (bredbandsbolaget lägger på 60 kr extra för underleverantör) - båda får skäll så jag förmodar att de är ganska lika. Beroende på vad man skall ha blir det inte så stora prisskillnader när man slår ut det över tiden. Men vi har inte bestämt oss ännu för vilken av dem. Flyttar inte förrän i januari.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.