Kan man vid utanpåliggande rördragning för att få en genomföring av både kall och varmvatten koppla så att man direkt kopplar på ett prisolrör i väggen? Alltså från direkt från t-kopplingen och inte med avstick och med en 90° böj. De leder ju dock till att kopplingen kommer längre ut från väggen än de 20 mm.

Hur får man det snyggt?
Kan det bli problem?
 
ja du kan koppla på ett T rör direkt på ett rör som komer direkt ut från väggen men du får inte ha några osynliga skarver i väggen
 
Men rörfästen placerar ju centrum rör 20 mm ut från väggen. Det innebär att det vid t-kopplingen blir det en lätt böj ut då kopplingen placerar röret längre ut från väggen.. Det blir ju likadant vid sista 90° vinkeln också.

Förstår du vad jag menar? Blir det fult?
 
men varför har du inte dragit ut röret så att centrum trör ligger 20 ut från väggen men då får du väl ta å göra en s bock på röret har du distanser bakom klammern?
 
  • Gilla
reine rydin
  • Laddar…
Rören sitter ej på väggen ännu. Jag vill hells slippa ha böjar så att rören hamnar så långt ut från väggen som det blir med t-röret.
Hur menar du med distans på klammern?
 
man kan sätta distanser bakom klammern så att dem hamnar längre ut dem brukar bygga ca 10 mm för ajg förmodar att det är det du menar med rörfesten men om ag har förståt det rätt så har du så¨att röret siter fast i väggen och när du sätter på T röret så bygger det för lite för att du ska hamna i centrum på klammern är det rätt uppfatat?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.