Hej!

Är det någon som har erfarenhet av Swelet byggimport AB?

 
Jag vet inte så mycket om dom förutom att de har Lettiska personer som anställda. Har sett de arbetat och gjort ett alldeles för klen gjutkonstruktion så betongen flöt dit där den inte skulle.
 
Ok, låter inte bra....
 
Har du tänkt att bygga ut eller nytt?
 
Vi kommer att bygga nytt. Fick höra att killarna på Swelet är seriösa och gjort bra jobb. Vi vill absolut inte vara dumsnåla och anlita billig arbetskraft för att sedan ångra oss. Saken är den att det finns många duktiga lettiska hantverkare men tydligen finns det lika många om inte fler som är katastrofala. Tar tacksamt emot tips på bra husleverantörer. Tycker att de största huslev tar ett ordentligt överpris.
 
Begär att du får referensbilder och namn överskickade till dig. Begär flera så att du har chansen att fråga. Swelet ligger i Hallsberg så har bara sett ett av deras uppdrag.
Fördelen med att använda en svensk firma med Lettiska arbetare är att du har lättare försäkringsmöjligheter.
Vad du än nu beslutar är att håll alltid en del av pengarna kvar tills du ser att allt är klart. Gå inte med på något 100% förskott.
 
Hej och tack för din omtanke:) vi kommer absolut begära in referenser. Problemet är bara att de många gånger använder sig av olika killar och har man otur så får man några som inte är tillräckligt kompetenta. Ja, vi får se hur vi gör. Ett annat alternativ är att låta en större känd husfirma resa husstommen och sedan låta Swelet göra det invändiga jobbet. Mycket ska man tänka på och det är inte helt lätt
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.