Jag har alltid varit emot trådlösa uppkopplingar av alla de slag. Gillar inte mobiltelefoner, trådlöst internet, trådlöst ljud och allt vad det kan vara. Jag känner på mig att det där inte kan vara hälsosamt.
Därför har vi dragit massor med kablar när vi bygger till. Här ska det vara fasta uppkopplingar. Det ger ju dessutom en bättre uppkoppling rent kvalitetsmässigt.

Du kan läsa blogginlägget här: Strålning farligt eller inte?
 
G
De result som presenterats i dagarna rörande (elektromagnetisk) strålning från lågenergilampor gäller alltså lampornas påstådda UV-ljus. Det betyder att förutom det vanliga synliga ljuset, som också är elektromagnetisk strålning, så finns det ett svagt UV-ljus från dessa lampor också. UV-ljus har en förmåga att få huden att rodna om man exponeras för detta under lång tid, likt när man varit ute i solen en dag. Jag skulle dock tro att problemet med UV-ljuset från lågenergilamporna är försumbart jämfört med det man utsätts för utomhus en solig vårdag i Sverige. Dessutom faller effekten från UV-ljuset snabbt av med avståndet, vilket innebär att man måste sitta väldigt nära för att få någon effekt alls.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.