Jag har tittat lite på Stenhus Designs hemsida och fick lite funderingar kring priserna som anges där. Som exempel; hus "Design 2A", 1-planshus på 151 kvm. Pris ca 3,8 milj. Alltså ca: 25 000 kr/kvm. Är det ungefär det priset man får räkna med när man beställer stenhus "nyckelfärdigt" eller är just Stenhus Design som är exklusiva och ligger högt i pris? Vore intressant att exempelvis få motsvarande priser från Dast.
 
Inga svar... Om vi säger så här då. Vad är "rimligt" pris per kvadratmeter på ett nyckelfärdigt stenhus. Vad har era slutnotor hamnat på?
 
25 tusen för en enplanare som är superenkel att bygga? Sverige är fantastiskt!
 
Hej Henrik
Vi har byggt ett traditionellt 1 1/2 plans hus i sandwichkonstruktion ca 165 i boarea. Våra kostnader för närvarande ligger mellan 2.5-2.6 milj. Då saknas putsen på fasaden. Då har vi ritat huset själva samt projekterat el och vs. Ventilationen (FTX) har vi köpt av konsult. Dessutom har vi själva gjort mycket av invändigt arbete. Alltså långt ifrån ett hus där man får nyckeln i handen men kanske en liten fingervisning för din del. Kan bara gratulera om valet faller på ett hus av betong :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.