När man begär offert skulle man vilja veta riktpriserna på ex vitvaror, badumsskåp osv. För att kunna ta ställning till om man vill skaffa det själv i stället. Är det ok att begära sådan prislista?
 
Helt ok! Om det är myresjöhus som du tittar på (baserat på dina frågor..) så ska du kunna få det. Vi gjorde det och vi valde bort alla vitvaror. Det går att köpa billigare via electrostore speciellt om man vill uppgradera något.
 
Visst kan du göra det, men om det är en totalentreprenad du är efter (Myresjö) så kan det vara bra att kolla vilka konsekvenser du får med att välja att köpa vissa delar själv. Det kan bli vissa konsekvenser för montering och anslutning tex.

/Fredrik
 
Med monteringen så blir man tvungen att själv göra det. Men hur svårt är det att rulla in vitvarorna och koppla in elsladden i uttaget?
 
Claes skrev:
Men hur svårt är det att rulla in vitvarorna och koppla in elsladden i uttaget?
Baggis! :D
 
Claes skrev:
Med monteringen så blir man tvungen att själv göra det. Men hur svårt är det att rulla in vitvarorna och koppla in elsladden i uttaget?
Men installera en häll i en bänkskiva som redan är på plats kanske inte är så lätt ???
Vi hade också de funderingarna men valde att köpa paketet av hus.lev trots det högre priset...... prutade på lite annat istället ;)
Mvh Kicki
 
Hos eksjöhus finns det en prislista där man kan få reda på precis vad allt kostar, det är samma prislista både för tillval och det man vill ta bort. Vi valde bort alla vitvaror men behöver inte betala extra för att snickarna sätter in de vi själva köpt, likaså om vi hade köpt köket själva så hade ändå Eksjöhus snickarna satt upp det nya utan extra kostnad.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.