Efter att ha sökt med ljus och lykta på nätet efter information om ett elverk jag som jag köpte via en lokal aktion för ca 2 år sedan. På senare tid har jag sett att samma elverk har dykt upp på nät aktioner så som Blinto och Klaravik.

Blinto: https://www.blinto.se/auction/Ferm-elverk
Klaravik: https://www.klaravik.se/auction/product/elverk-lombardini/

Har varit i kontakt med aktionsförrättarna, men det har inte följt med några manualer till dessa. Elverket är av fabrikatet FERM, men när jag var i kontakt med företaget FERM (Nederländska) som nu saluför elverk under namnet FERM säger att de inte känner till detta elverk och att det var en 3 parts företag som saluförde elverk under namnet FERM.

Vad jag är mest intresserad av är ett elschema över elverket (information runt motor och generator finns ganska rikligt på nätet).

Så jag vänder mig till detta forum för att höra om det finns någon som vet eller har information om detta elverk?
Och då gärna ett elschema, men är även intresserad om det finns någon manual.

FERM-elverk på en verkstadsgolv med mätare, uttag och reglage framför synliga delar av motorn.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Tackar AlxGrz!!

Perfekt precis vad jag sökte! Har testat elverket under ett par år nu och måste säga att det är ett riktigt drift säkert och kraftfullt elverk. Så för min del var det ett riktigt kap då jag kom över det till en riktigt billig peng. Funkar perfekt att köra klyv, svets och dyligt. Nu när jag har elschema blir det att installera en fjärrstart.

Kanon!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.