Är det någon här som har gjort ett eget skydd till sin utepump som även täcker framsidan.
Jag menar så klart inte hela men med ribbor eller liknande för det ska se snyggt ut men endå inte störa luftflödet för mycket?

Hade först bara tänkt sätta på sidorna men lite småsugen att sätta framifrån också panel lutande 45 grader som persienner.
Men vet inte om det är smart gjort eller om det finns en formel så den inte stör luftflödet typ 1/3 kan vara täkt eller 2/3.
 
Sätt inget framför eller på sidorna, hindrar luftströmmen och den blir mindre effektiv. Gärna ett tak över, ca 3 decimeter ovanför som skydd för väta och snö. Det är många m3 med luft som ska gå igenom.
 
Har den tanken med men har sett en del har byggt in och undrar hur det kan bli.
På sidorna kanske det är ok då i alla fall min modell så finns det inget bara plåt.
 
Det är en estetisk sak med VP på utsidan och kan inte ses med blida ögon på den, F-N vad fult och spikar in den nästan som i n låda. Dom tänker inte på att verkingsgraden sjunker drastiskt när luften får jobba sig igenom. Det finns t.o.m. att köpa på varuhusen, men är förkastligt att ha. Det är era grejer och ni gör som ni vill, men tänk till en eller två ggr innan ni gör något. Skulle en VP klara sig att vara inkappsladd så var den det redan från fabrik
 
  • Gilla
Fideliox och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.