Någon som har skjutdörr på toaletten? Jag skulle vilja ha det och fundera på om det är bra/dåligt med att låsa dörren o så.. :p
 
Hemmakatten
En skjutdörr får aldrig lika bra ljuddämpning som en vanlig dörr... Kanske något att tänka på när det gäller toalett. ;)
 
Det hänger nog på dörren också. Sätter du en från byggmax så får du nog rena bongtrumman.. ;)I vår gamla lägenhet så var det skjutdörrar i alla rum och dom hörde du inget igenom i alla fall...
 
Jag har själv ingen erfarenhet av skjutdörrar till toalettutrymmen. Under alla omständigheter så blir det ju dyrare och absolut inte tekniskt bättre med en skjutdörr.

Skjutdörrar brukar man ju montera där dörrbladet skulle vara i vägen med en slagdörr när dörren står öppen. Men en toalettdörr håller man ju alltid stängd och man behöver inte plats att slå upp den mer än 90 grader. Där faller ju det starka argumentet för skjutdörrar.

Om du med "toa" menar just ett toalettrum med inte mer än WC-stol och handfat brukar man ju inte ta mer än 700 mm bed karm och det dörrbladet tar ju inte så stor plats ens när det är öppet.

Fundera en gång till på om verkligen en skjutdörr kommer att spara någon plats i praktiken!
 
Vi kommer att ha en skjutdörr till vårt ena badrum för att det är snyggast o mest praktiskt där den skall vara.
Visst är den dyrare, men det är det vi vill ha så då kvittar priset. Vi har dessutom redan best den :). Vi  har  fått svar på vår fundering av flera som redan har det och dom är hel nöjda.Så det var inget att fundera på ;)

Tack för era synpunkter :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.