Hej,

behöver ett skåp (för att dölja en fördelare och shunt till golvvärme) med ett djup på minst 16 cm (annars får inte shunt plats) och max 22 cm. Skåpet ska vara minst 50 cm brett och minst 60 cm högt men gärna högre.

Har kollat en en del på cd-skåp, cd-hyllor och badrumsskåp, men tyvärr inte hittat helt rätt än.

Någon som har något bra tips på hyllor/skåp med litet djup?
 
IKEAs väggskåp VÄTTERN är 21 cm djupa och borde gå att kombinera ihop för att få till önskad bredd och höjd. (21 cm djupa högskåp verkar tyvärr vara utgående...)

Annars går det väl nästan att kapa till djupet på vilket skåp som helst – ryggen syns ju ändå inte.
 
Varför inte IKEA:s Sandnes skoskåp? Mått 165*69*17, hade passat perfekt! Finns i olika höjd, jag har själv 165cm och är helnöjd.. Tar ingen/liten plats, mycket bra förvaring, inte bara till skor! Finns i ek o björk tror jag!

Lycka till!!!
/C.
 
Hur högt är max?

Vi hade ungefär samma problem som dig men vi ville även bygga garderobslösning bredvid. Vi löste det genom att använda IKEAs köksskåp i olika storlekar för att bygga runt om golvvärmefördelaren. Vi använde deras väggskåp, mao 35 cm djupa, och staplade på varandra, byggde ihop i sidled och satte på sockel och täcksidor. För att bygga in själva golvvärmefördelaren satsade vi på öppna hyllor som vi sågar ur så de passar "runt" fördelarskåpet.

Vi valde köksskåpen för att de stämde bäst i mått, annars hade PAX funkat.

Om vi velat helt dölja och bygga in fördelaren hade vi nog tagit ett köksskåp och moddat genom att helt enkelt såga skåpet grundare. Sågningen kan man göra på närmsta snickeri eller bygghandel som säljer sågning, tex K-Rauta. Borra hål för att få dit möbelskruvarna och pluggarna göra man själv.

Lycka till!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.