Hej.

Ville høre om der er nogle der har bygget med Scanhaus.

Hvad er jeres erfaringer. ?

Levede huset op til jeres forventninger eller. ?

Alle indput er velkomne.

Mvh Tim
 
Vi byggde med Scanhaus 2005 och kan rekommendera att bygga med dom, då hade dom totalentreprenad och byggde nyckelfärdigt men numera så får man väl fixa kök, golv och invändig målning själv om jag inte är fel ute. Dom kan ordna med detta också men det ingår normalt inte i deras koncept numera. Det är deras eget folk från Tyskland som kommer över och bygger upp huset inkl.elen och vvs:en, tror inte dom anlitar några Svenska hantverkare överhuvudtaget mer än att dom hjälper till att ordna detta om man vill ha huset nyckelfärdigt. Tyskarna var mycket duktiga och gjorde ett gott hantverk så vi var mycket nöjda, däremot dom Svenska som då ordnade kök, golv och invändig målning och tapetsering var väl inte dom skickligaste milt sagt och där fanns också dom besiktningsanmärkningar som slutbesiktningen gav. Annars påtalade besiktningsgubben när vi pratade lite enskilt med honom att detta är mycket gedigna och välbyggda hus och det var ju tryggt att veta.
En sak som vi upplevde som lite jobbigt var att dom Tyska killarna inte pratade ett ord Engelska och vi inte Tyska så allt fick gå genom den Svenska byggledaren på Scanhaus men ofta fungerade teckenspråket också om det knep.

Grunderna gör väl fortfarande Höörföretaget Comab och där finns inget heller att klaga på utan dom skötte sitt mycket bra och att dom dessutom hade jättetrevliga och lättsamma killar som gjorde jobbet underlättade naturligtvis också för frågvisa nybyggare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.