Tjena!

När vi flyttade in i vår nya lägenhet
så hade vi en komod och en bänk över tvätt och tork.

Jag byggde om detta för till en stor enhet istället och ville ha en fristadkantbelyst spegel över. Hittade inget bra alternativ så jag körde på en IKEA spegel så länge. Till jag hittade rätt. Nu har jag dock tröttnat på att den är för ”tjock” och ser inte så bra ut. Om jag skrotar tanken på att ha belysningen kanske jag kan slutföra denna punkt. :)


Jag har ett rör med el som kommer ut ur väggen bakom spegeln (till spegeln som satt från början) så el skulle ju faktiskt gå att lösa om det finns någon bra idé här inne.

Hur det ser ut nu:
Tvättstuga med stor spegel ovanför en lång bänkskiva med tvättställ; tvättmaskin och torktumlare. Grå väggar, bänken är dekorerad med diverse föremål.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Spegel ovanför en vit bänkskiva med handfat, omgiven av gråa stenväggar i ett badrum. Bänken har toalettartiklar, blommor och andra småföremål.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Vision:
Modernt badrum med grå skåp, en stor spegelvägg, två vita, rundade handfat på en marmorskiva och flera takbelysningar med vita glasklot.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Modernt badrum med stor spegel ovanför en lång vit marmorbänk med tvättställ, klotbelysning på väggen och flera badrumsartiklar på bänken.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder



Jag kan ju åka till glasmästaren och beställa en måttbeställd spegel med fina kanter. Sen be nån montera/installera. Det är den enkla lösningen som inte kommer hela vägen fram till vad jag vill ha men man får en mer slim och fin installation än i dagsläget.

Om man låter spegeln bygga någon cm, kan man nyttja elen som kommer ut och sätta klotbelysning som på visionen? Typ bygga träram och bygga spegeln som en möbel och sen koppla ihop?

Vad har ni för idéer, hur har/hade ni gjort?

Tack!
 
Hej,

Du har redan svarat på din egen fråga.

Måttbeställ spegel från en glasmästare och be dem sätta tunna distanser på baksidan.

Köp dock belysning innan så de kan förbereda hål för lamporna.
 
  • Gilla
BirgitS
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.