Hej . Vill ha lite åsikter om min o sambons tankar . Vi har för ca 1 år sen köpt en villa. Vi har renoverat en del inne i huset . Men ingen av oss trivs i huset . Vi vet dock inte vart vi vill bo istället eller inte hittat nått annat hus som faller oss i smaken. Men är de dumt att sälja huset nu . Hyra ett hus eller liknande . Spara mer pengar pch vänta på rätt hus ?
Nån annan som vart i samma sits ? Tack så länge .
 
harry73
Om det är ett bra beslut kan man först säga efteråt tyvärr, men följande saker kan spela med...
- hur lätt är det att hitta en annan bostad (att hyra)
- hur ser marknaden ut nu, kan få tillbaka det som ni vetalade för huset inkl renovering, mäklare, mm.
- vad har ni för förväntningar för bostadsmarknaden
- gillar ni att flytta

Men om ni vill sälja huset utan att ni behöver sälja, kan ni lägga huset till försäljning utan att ni är tvungen att sälja til ett för lågt pris. Så då är det bra att sälja huset innan ni har något annat.
Har ni såld huset till ett bra pris då har ni en stor fördel när ni köper, eftersom ni vet hur mycket ni kan spendera, och ni kan erbjuda säljaren en smidig affär.
Kan ni hyra fram till nästa bostadskris har ni möjlighet att köpa billigt när krisen är där och kan ni spara under tiden, men uteblir krisen kan det vara en nackdel för er
 
De finns flertalet bostäder att hyra här som faktiskt är "lediga" . De är la de man aldrig vet om man får tillbaka pengarna men troligtsvis, då vi fixat två rum beoboliga i huset då dem var inte ens rum tidigare. Här vi bor blir det mer å mer hus lätt sålda .
Flytta är ju absolut ingenting som är roligt , men känns som de är viktigare att trivas än och bo kvar och bli deprimerad.
 
Inga fler !?
 
Tja om ni vantrivs så mycket låter en hyresperiod som en god idé. Om det är Ekonomiskt bra det vet man aldrig. Dock brukar det vara dyrt att hyra.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.