Tänkte forska lite i o se vilka typer av galler det finns, vill ha någon som har tunnare "stål-trådar" i sig, mkt tunnare än det klassiska armeringsgärnet, kanske armeringsnät kallas de tunnare? Vill ha ett sådant nät men där "hålen" är lite större, kansek 20x20cm, behöver inte vara exakt, kan va rektangulära hål också. Nätet ska inte gå att klippa av för lätt med en avbitartång utan måste va kraftigare än så.

Det måste vara rostfritt också, vet inte vilka klasser av stål som anses som rostfria? Bör kunna stå ute i 10 år utan att bli rostiga.

Vet ni vad som finns på marknaden?
 
Det lättaste borde väl att gå till en verkstad och se om dom kan svetsa ett till dig i rostfritt. Det är väl syrafast rostfritt som är det bästa... Finns väl i stångmaterial i de flesta tjocklekar
 
Behöver väldiga mängder, som skall gå att beställa/köpa med kort framförhållning. Därför skall det vara ett standardgaller som redan finns i butik.
 
Låter som om du söker efter sträckmetall, finns mängder av varianter, googla dig fram till en leverantör nära dig och kolla deras sortiment.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.