Vårat tvättställ i badrummet gick sönder så imorgon ska vi åka och köpa ett nytt, antagligen en IDO från fredells? Elr finns det nån annan butik/märke som vi borde kolla på.
Men nu också när vi ändå håller på och renoverar så tänkte vi kanske att köpa en duchkabbinet. Idag har vi ett badkar men som inte är så jätte nödvändig.


Vårat badrum är väldigt litet och idag får vi endast plats med toa, tvättställ och ett badkar. Måtten för badrummet är 150 * 140 cm. Har ni några förslag på hur vi skulle kunna göra i badrummet, så vore det mycket bra. :D

 
Vi har köpt ett tvättställ idag, men hur ska man montera det. Kan man göra det själv elr måste man anlita någon. Vilka verktyg behövs? ???
 
Visst går det att ta bort badkaret. Men sedan vad man behöver för dusch beror på hur tätskikt är i rummet. Sen var golvbrunn blir i förhållande till dusch.
Är det gjort för våtrum med tätskikt så går det att ha dusch utan ”låda” och bara dörrar.
Annars så blir det att köra med duschkabbinet.

Montera tvättställ behövs en del verktyg. Först och främst så måste blandare bort och då måste man stänga av vattnet. Sen så skall den dit igen på det nya och det skall bli tätt.
Samma med avlopp.
Klarar man inte det så är det nog ingen ide att fortsätta utan att anlita rörmokare.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.