Har fått lite problem med några element i lägenheten. Både elementen i sovrummet och i köket är bara den delen av elementet som termostaten sitter på varma, sen blir dom kallare ju längre åt andra hållet man går. Elementet i hallen är hela elementet kallt, däremot elementet i vardagsrummet är det full värme på hela elementet och även handdukstorken på toaletten är varm.

Har testat att lufta alla element, i sovrummet och köket där bara en del av elementet är varmt kommer det varken luft eller vatten, elementet i hallen som är kallt kommer det vatten ur direkt, och elementet i vardagsrummet som det är värme på hela kommer det först lite luft och sen vatten, även handdukstorken på toaletten som det är värme på kommer det vatten ur.

Kan det vara för lite tryck i systemet som gör att bara halva elementen i sovrum och kök blir varma och att det inte kommer luft eller vatten ur dom, va tror ni?
 
S
har du en rörs eller två rörssystem?
 
SBH skrev:
har du en rörs eller två rörssystem?
Bra fråga, har faktiskt ingen aning. Det är en bostadsrätt och huset har ungefär 17 lägenheter, men som sagt om det är en rörs eller tvårörssystem vet jag inte.

Men om det är för litet tryck så borde väl fler i huset ha samma problem?
 
Jo, fler borde ha problem och framförallt dessto högre upp i huset lägenheten ligger. Fastighetskötaren behöver kontaktas och pannan kontrolleras.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.