Går i husbyggartankar och har börjat sondera jungeln av husfabrikanter. Vi vill helst ha ett nyfunkishus med mycket fönster och högt i tak. Är det någon som har prisuppgifter på vad det kostar att bygga Allegro och Atmosfär från Modulenthus? Tips på andra fina hus? Finns det några prafabtillverkare som man bör undvika?Snälla dela med er av era erfarenheter, det är ju bara sååå mycket att tänka på!
 
Allegro kostar i standardutförande 1 865 000 och Atmosfär ca 1 650 000 nyckelfärdigt ovan grund exklusive tomt anslutningsavgift etc.
Funderar själv på Allegro faktiskt
 
Kolla in Götenehus nya serie, vi köpte ett från dom. Snygga lösningar som inte är överdrivna.

Dock ganska dyra :-/

Mvh
 
Om du hittar ett hus med den perfekta planlösningen, så kan alltid hustillverkaren göra en variant med funkisfasad. Det gjorde bl.a. Eksjöhus åt oss. Merkostnaden blir inte alls stor.

Men nu hittade vi A-hus, Malevik som vi gjorde om planlösningen på istället :surprised:).

Lycka till!
 
Tack för tipsen! :D

Vad kostade bygget hos Götenehus? Vad kostar Malevik? Är det någon som vet hur Myresjöhus ligger till prismässigt i jämförelse med A-hus, Modulenthus och Trivselhus?
 
Malevik ligger på ca 1,8 milj. Tror att Myresjöhus låg någorlunda lika faktiskt som A-hus. Har jag för mig...

Men vi jämförde stommen och material och la sen vår magkänsla och bemötande på det hela så valde vi A-hus, bland 6-7 leverantörer.

Lycka till!
 
Hej.
Vi har fått pris på Götenehuset lervik och det var 1,395 för bara byggsatsen inte direkt billigt. Frågan är om Götenehus är så bra så det är värt att betala för?
Har fått pris på Hällvik med och det var 978 för byggsatsen låter som lervik verkar vara väl högt prisatt?
Vi funderar hur man ska gör vi vill gärna ha lervik men mycket pengar.

Häls Niclas & Ella

HUStrun skrev:
Tack för tipsen!  :D

Vad kostade bygget hos Götenehus? Vad kostar Malevik? Är det någon som vet hur Myresjöhus ligger till prismässigt i jämförelse med A-hus, Modulenthus och Trivselhus?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.