A
Har tagit ett foto på hus med höga plintar/plintgrund.och fess bottenbjälklag mot marken. Dessa bärande bjälkar längst nef i golvet mot marken har synligt inga spikhuvufen eller dkruvhuvuden som visar att bjälkarna fästs utan har som på fotot en metallhake som liksom är inbakad och denna metallhake håller upp bärande balk som skapar bottenbjälklager.

se foto på bärande balk i golvet mot marken med merallbeslag sim den liksom hängts upp i.

Fråga;
om nu de tunna golvskivorna mot marken till, glipar och saggar och släpper fram mineral ull i gliporna, -om jag förstärker detta så att mineralullen inte tiitar fram var nånstans och hur läggs brädor till i bottenbjälklaget? De enda balkarna i golvets botten dynliht när man tittar upp på bottenbjäklaget under huset har ju alldrig skruvats eller spikats fast synligt. Jag kan ju inte lägga till en identisk supertung 3 meter lång bärande balk tvärs igenom som närhuset byggdes. Jag kan ju inte spika i papperstunna skivor dom stopparmineralullen att trilla ut-få sptickerskivorna.

Hur gör mam enkelt detta?

från okunnig och oteknisk-veteranpoolen har
mycket kassa reviews och firmor tar bara stora jobb.
 
  • Vy under hus med plintar och bottenbjälklag med metallbeslag, utan synliga spikar eller skruvar.
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Redigerat:
Light Angel skrev:
utan har som på fotot en metallhake som liksom är inbakad och denna metallhake håller upp bärande balk som skapar bottenbjälklager.
Det är en balksko du ser, du får googla på det.
Sedan förstår jag inte riktigt vad du vill göra/skriver.
 
A
A AndersS skrev:
Det är en balksko du ser, du får googla på det.
Sedan förstår jag inte riktigt vad du vill göra/skriver.
tack. balksko. ska googla. om de tunna skivorna som som är bottengolvet som håller in mineralullen buktar och saggar så mineralullen tittar fram så kan jag ju inte spika fast stödbrädor som trycker in mineralullen i dessa tunna skivor. Om jag spikar i bärande balken med balksko så blir det ett mellanrum. var spikar jag fast stödbrädor eller skaoar jag dubbla brädor så det inte blir ett mellanrum mot de flimsiga buktande tunna skivorna som utgör bottengolvet mot maeken?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.