Köpte golv från Bauhaus, låter det ligga i 24h i samma rum (ouppackad) - då jag inte hittade uppgifter på hur länge det skulle ligga, varken hos tillverkaren, återförsäljaren eller i infobladet som medföljde parketten. Så här ser det ut direkt när jag har packat upp en del av golvet. Nu e golvet reklamerat, men e "orakheten" normal o lägger sig efter en tid efter när man har lagt golvet?

Bara köpt/lagt kortare golv tidigare - denna skivor är ca 2m


https://www.pixeltopic.com/image/nmydqfeutvpgfr/

https://www.pixeltopic.com/image/zhirpquwzsvpitq/

https://www.pixeltopic.com/image/wvszgnpszgrhzhy/
 
E
Det där är helt normalt.

På den där ledden spelar det ingen roll om golvet flexar. Det som spelar roll är golvytans kanter, de som ligger mot varandra när brädorna läggs på plats.
 
Men blir inte golvet "svajigt" när man går på det sen?

Mailade dessa bilder till Bauhaus support o fick då beskedet att dom skulle vara raka, dvs inte alls se ut som på bilderna, så paketen ligger nu hos dom o väntar på att tillverkaren ska kolla på dom o godkänna reklamationen.
Tog även med mig en skiva o visade upp hos dom tidigare i veckan o fick samma besked då - dvs reklamera dom.

Visade upp denna skiva för två personer inne hos Bauhaus, båda sa samma sak, så ska det inte vara,
däremot så efter att jag hade returnerat alla paketen, så kollade jag rakheten på lösa skivor som dom hade i varuhuset o dom va inte heller speciellt raka.

Tyckte även att dom kändes fuktiga o mer "sträviga" än dom som var uppsatt i butiken - nästan som man fastnar lite med strumporna om man drog foten jäms med en skiva.

/tack :)
 
Golv ej godkänt ens av tillverkaren - dom va nere o kollade på golvet, fick tillbaka mina pengar. Så ska det inte se ut
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.