Behöver hjälp med en lösning på detta, en del av stugan är en barrack, under barracken går två balkar i längsled som barracken vilar på, dessa trycker nu upp golvet lite så att det har lite av en konvex form (se bild).
Ritning av stugans grund med markerade balkar och plintar, som visar hur golvet buktar upp.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Det går att se om man kollar på soffan längst in i rummet på den här bilden, avståndet golv-soffa är mindre i mitten av rummet.
Gammalt böjt golv i stuga med synlig konvex form, ett par fötter framför, soffa i bakgrunden.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder

Vi vill gärna ha ett så jämt golv som möjligt (såklart) för att lägga in ett nytt golv som ersätter den gamla mattan. då nuvarande nivå är i linje med vardagsrum och hall så är det inte önskvärt att t.ex. lägga in ytterligare golvspån för att bygga en ny jämn platta ovanpå den gamla. Stugan rör sig dessutom lite med årstiderna.
Har fått förslag om att "spackla" med lumppapp eller masonit/träremsor i dalarna och lägga in ett vanligtklickgolv. Funderar själv på att lägga in ett vinylklickgolv då det troligen följer konturen då det är så mjukt alternativt lägga in en ny matta, hittar dock ingen matta vi riktigt gillar. Så hur jämnar vi ut golvet på bästa sätt?
Optimalt vore såklart att bygga om så att väggen/taket vilar direkt på plintarna men det känns inte så aktuellt.
 
Det blev så att vi beställde en ny golvmatta, tanken är att tejpa den, fungerar inte det tar vi bort tejpen och limmar hela mattan.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.