Hej på Er!
Vi har fastnat för ett hus från sävsjö/ Villa Ekudden.
Vi har fått produktionskalkyl mm och den ser ut på att landa runt 3 mille. Nu är det så här, att detta hus har inte byggts av någon annan ännu så vi är först ut.
Vi känna lite oro inför detta , barnsjukdommar?
Kan vi ha ett bra förhandlingsläge för visningshus?
Va tror ni?
MVH Lisen
 
Hej Lisen.
Jag tror inte du behöver vara rädd för barnsjukdomar eller liknande. Förhoppningsvis är det en duktig arkitekt som ritat det. Sävsjö bygger ju många unika hus. Vi har ritat vårt eget hus och efter samråd med arkitekten (Tony/ Täbykontoret) har vi fullt förtroende för hans kompetens. Däremot är det lite läskigt att ha ett helt unikt hus eftersom planlösningen kanske inte upplevs lika på ritningen och i verkligheten sen. Men den chansningen tar vi. :)
Markarbetet börjar på allvar om en månad.
Mvh/ Chef
 
Tack för de värmande orden! :) :)
Och lycka till med Ert hus.
Lisen
 
Självklart vill du väl vara unik, och därmed bo i ett hus som ingen annan har?

Eftersom du känner ett förtroende för arkitekten är det väl inget att tveka på? Lyssna inte på för många "experter" (!!??) utan lita på dig själv. Tänk igenom hur din familj lever, vad ni känner är viktigt och diskutera detta med arkitekten så ordnar det sig.

Sedan finns inga "barnsjukdomar" på hus som det kan göra på massproducerade produkter typ bilar. De fel och brister som finns på hus är nästan alltid relaterade till bristande kompentens bland de som utför arbetet på byggplats. Lägg lite pengar extra på en BRA kvalitetsansvarig så slipper du de värsta bekymmren.

/Experten
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.