Är det någon som vet en bra huslev. som är öppen till förändringar typ flytta lite väggar som ändra badrum till ett annan rum?
 
Hej Christian. Tack för att du svarade. Villket hus bygger ni? Hur mycket har ni förändrat, Vart bygger ni, Vad kommar kalaset att stanna på? Berätta massor :)

Tack Michael
 
Många av de hus vi varit och tittat på (olika husleverantörer) verkar ha så att man får gärna flytta väggar kostnadsfritt om det inte innebär att det går åt mer material eller att det är bärande väggar man vill flytta.

Innebär ev väggflytt/våtrumssflytt att de måste dra om vatten och avlopp tar de en kostnad för det.
 
Bygger oxå Fiskarheden, och kan bara instämma med Christian att det inte är några bekymmer att ändra. Vi bygger Tranan- och har lagt till ett extra sovrum uppe, tvättstuga uppe, två klädkammare uppe samt flyttat en vägg och gjort ett förråd under trappen på nedre botten. Detta har vi inte betalt något extra för i leverans eller stomresning. Sen har det kanske tagit lite mer tid i snickar-, elektriker- mm arbete... På nedervåningen har vi även byggt ut en liten groventré åt ena och en vinterträdgård med plats för matbord åt andra hållet samt höjt takhöjden på nb till 2.70. Dessa ändringar ha kostat lite extra , men inga våldsamma summor - med undantag av alla fönstersektionerna i vinterträdgården.
Jag tror att de flesta företagen är mkt flexibla vad gäller planlösning idag - så fråga och se till att få på pränt vad ni kommer överens om!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.