Status
Tråden går ej att kommentera.
Sommaren 2007 beslöt vi oss för att leta oss utanför Stockholms gränser. Tog en sväng runt mälaren med början i Eskilstuna, sen till västerås och slutligen till Enköping. I Enköping hittade vi ett jättemysigt område - Bredsand. Ett gammal fritidshusområde, där de börjat ploppa upp fler anybyggda omården.

Väl hemma började vi leta tomt i Enköping/Bredsand. Det dröjde ända tills i slutet på september innan vi hittade vår tomt. Ett nytt område med ca 200 tomter skulle göras i ordning. Och första etappen på 26 tomter var nu till salu. Vi valde mellan två tomter, och det blev den som hade byggvägen rakt över tomten, så klart! Stora vägen in till området skulle bli klart tills vi skulle sätta ner spadarna.

Strax innan jul 2007 hade vi bestämt husmodell från Rörvikshus. Då hade vi gått från funkis stillen till ett mer traditionellt/charmigt hus. En totalvändning alltså!

10 april 2008 skulle området vara färdigt för oss nybyggare att börja med våra tomter/hus. det dröjde något till för oss att få bygglov då marken/området var lite speciell, och kommunen ville behålla områdets identitet så som stenar/växter/skog...

Huset är nu beställt och kommer till tomten den 1 okt 2008. Riktigt spännande. Grovplanering och grunden ska nu göras på en månad!

EDIT: (Detta inlägg skulle kommit först, med nya inlägg överst, ja ja, nu får det vara så här... ;-)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.