Vi renoverade köket 2007, köpte Sensens från Electrolux Home och valde därför alla vitvaror från Electrolux. Det har funkat bra, diskmaskinen har fått nya delar ett par gånger men i övrigt problemfritt. Kyl/frys går utan problem. Men det har gått 13 år och vi inser att saker kan börja rasa när som helst. Så hur väljer man nya vitvaror? Köpa allt så samma ställe och hoppas på mängdrabatt eller köpa där det är billigast/där man hittar prylarna man vill ha? Kan tillägga att vi är fyra i familjen, med två döttrar i övre tonåren, den ena flyttar nog inom något år

Vad ska man tänka på? Något märke man inte ska köpa? Vi är på jakt efter integrerad diskmaskin, hel kyl/frys, ugn och häll
 
Vad gäller märke så kommer du få olika åsikter beroende på deras egna erfarenheter. Kan vara svårt att dra några slutsatser av alla dessa. (Jag själva har köpte bara Siemens sedan 2005 utan ett enda haveri )

Köp där det är billigast, antigen per enhet eller totalt. Om du köper mycket så be de etablerade ställen om offert på helheten och jämför sedan online, även tyska onlinebutiker.
 
BirgitS
Försök hålla liv i dina vitvaror så länge det går för många nytillverkade får problem tidigt och har ofta inte så lång livslängd som 13 år. Det är bra att välja vitvaror som har 5 års garanti.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.