För ett par veckor sedan var vi hos HTH i Jönköping och pratade kök. Fler vinklar finns att beskåda på bloggen för den som vill. Totalt kommer det att gå på knappa 90.000:- inkl. diskho och fläkt, men exkl vitvaror. Detta betyder att vi får lägga till drygt 45.000:- till Myresjöhus budget för köket.

Skåpsluckorna är vita med täcksidor samt skiva över och under skåpen i valnöt. De öppna skåpen är också i valnöt. Bänkskivan är en 6 cm tjock laminatskiva i mörk valnöt, socklar och vitvaror i rostfritt. Under väggskåpen har vi tänkt sätta vitt kakel i någon mindre storlek och sedan måla resten av väggarna. Just nu funderar vi på rött eller mörkgrått, vad tror ni om det?
 
  • kök1.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Ser trevligt ut!

Vi är i samma situation, beställt ett Myresjöhus och ska rita kök om några veckor.

Känns som att priset lätt kan dra iväg, det som ingår i standardköket är inte så spännande... Hur mycket gjorde fläkten och diskhon på priset, var det stora poster, eller ligger de mesta pengarna på materialvalen?
 
Hejsan!

Nu vet jag inte riktigt hur mycket fläkten och diskhon kostar via HTH, men om vi hade köpt dem själva hade fläkten kostat ca 13000:- och diskhon ca 6000:-. "Bardisken" ingick inte i originalritningen av köket så den fick vi betala drygt 10000:- för. Det som kostade mest för oss var nog den extra tjocka bänkskivan, två sektioner med 120 cm breda lådor samt övrig skåpsinredning (hörnkarusell, utdragbart hyllplan i ett skåp samt utdragbar inredning under diskhon). Den släta vita luckan är något billigare än standardluckan (vit ram).

Lycka till!

/Anette
 
Tack för infon! Då är det bara att räkna med att det kommer att dra iväg, för vi är intresserade av ungefär samma inredningsdetaljer som ni valt :)
 
Vi skall i början på oktober åka till HTH och rita kök. Får jag fråga vilket myresjöhus det är ni bygger?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.