Tjo! Hoppas detta är rätt forum.
Har lite problem med en diskmaskin, Cylinda DM 10.
Har problem med att översvämningsskyddet går igång, svampen under blir blöt och det samlas vatten under diskmaskinen i själva baljan där elektroniken är.
Under diskmaskinen i precis i mitten så går de upp en litet plaströr, ser ut att gå upp i själva pumphuset, det är därifrån vattnet verkar komma, men det är bara när det är vatten i diskmaskinen och programmet bryts. Programmet kan stanna av någon konstig anledning ibland, eller när man öppnar luckan mitt i ett program då finns ju vatten kvar inne i diskmaskinen, de rinner ner sakna men säkert igenom de där lilla röret och ner under diskmaskinen. Varför gör de de? Är de inte bättre att vattnet är kvar i diskmaskinen tills det att man fortsätter programmet eller startar om programmet? Ska den slangen egenlitgen vara tilltäppt? Verkar lite skumt bara.. hoppas det är här någon som vet. Får dra ut maskinen o ta bort vatten under den så fort programmet har hängt sig, de vet jag inte varför den gör, men blir så ibland, nån programbugg kanske. Men vattnet borde väl inte rinna ner??
 
de skall inte rinna ner nåt genom slangen .....den är säkert skadad då ....den slangen går väl till nivå vakten som kontrolerar vatten mängden i maskinen
 
okej, det är ett ihåligt rör ialla fall, droppar vatten ibland. borde de inte i så fall sitta något i änden på den? eller varför sticker röret ner där?
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.