Ska ev. bygga ett Pärlugglan från LB hus i Sandviken.. men är osäker på marknadsvärde... har tidigare förfrågat om att bygga på en mindre ort och fått NEJ från banken enbart pga marknadsvärde... ekonomi och sånt bedöms som OK. Nu har vi ändrat taktik och funderar på Sandviken (Xlän) ska till banken imorgon men har inte en susning om marknadsvärdet på nybyggt.
Något flottare villa från -73 begärs det 1,3 milj för.. Vi hamnar i prodkost.kalk. på ca 2,0 milj.. Kan marknadsvärdet också hamna på det då? :-/


Jahapp så har man varit till banken då... och värdet på huset var det ju ingen fara med... men däremot så ville inte banktjänstemannen förstå när vi förklarade ekonomi och dyligt utan skrev in de uppgifter som hon ville så det gick inte så bra.... blir att ta nya tag med en ny bank.. :'(
 
Tjenare!
Har också precis varit till banken och lämnat in ansökan om byggkreditiv för att bygga i Viken. Samtliga prod.kostnader och tomtpris mm uppgår till ca 2,2 mkr i kalkylen (om vi utnyttjar hantverkare till allting).
Marknadsvärdet beror ju helt på var ni skall bygga. Strandtomt kring Storsjön gör väl att marknadsvärdet uppgår till de belopp som du nämner, 1,8-2,0 mkr.
Vart hade ni tänkt bygga i Viken?
8) ;) 8)
 
Hejsan!
Roligt att träffa på fler som tänker bygga inom samma ort!!
Vi funderar på Stensätra eller Vallhov.. alltså inte direkt vid sjön om man säger så..

Vilket hus tänker du/ni bygga?

Ha det gott!
 
Hej Igen!

Vi funderar på att bygga i Säljan. Har ritat om ett i grunden Myresjöhus.

Lycka till.

8) ;) 8)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.