Hejsan !

Vi har ett problem. När vi spolar vatten slår det i hydropressen låter det som vet inte om det är hydropressen som det slår i men det verkar som det. Tittar man på tryck mätaren när det slår åker den i botten varje gång det slår i hydropressen. Och det slår med 3sek mellanrum ett litet tag sedan slutar det. Trycket i kranarna är väldigt dåligt det kommer vatten men inget vidare tryck. Någon som kan tänkas veta vad felet kan vara eller gissa på vad felet är ?

Jag tror det är hydropressen som är kass.

/Jonas
 
Om hydropressen är kass så kommer det vatten ur luftventilen. Ta en tändsticka och tryck på stiftet i luftventilen (sitter i gaveln på tanken) om det kommer vatten är gummi blåsan trasig om det bara kommer lite luft så fyll på med mera luft.
Läs mer här
http://sv.wikipedia.org/wiki/Hydropress
 
Hmm, låter som att det är trångt i röret ut från hydropressen. Kan det sitta en backventil där? Eller igen kalkade rör:confused:. Skulle det va fel på blåsan så går pumpen oftare.
 
Jo det kommer vatten ur när man trycker in stiftet på hydropressen. Men är de det som är felet då varför det slår i systemet då ?
 
Blåsan kanske fallit ner och lagt sig för utröret, och pyttsar ut vattnet i tryckstötar. Antar att vattenpumpen går endast 2-3 sek per tillfälle. I vilket fall så är det hydropress byte som gäller:(
 
Okej då provar vi detta.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.