Måhända en riktig novisfråga, men när drar man elen? (elektrikern såklart).
Före eller efter skivmaterial? Före eller efter tätning? Hur tätar man kring de hål som elektrikern orsakar? Sen när kaklet är på plats måste elektrikern komma tillbaka för att slutligen skruva fast ex. uttag, belysning vid spegel etc? Hur mycket kostar det att anlita en elektriker i Stockholm idag? Ca timpenning? Någon som kan berätta vad elektrikern gjorde hos er och hur mycket det gick på? Vi ska ha värmegolv, några spots, spegelbelysning och ett st. uttag.
 
Hur pass omfattande renovering gör du?
 
Har du reglarna framme är det ju läge för elektrikern att lägga rör och sätta dosor innan du sätter upp skivorna, annars blir det till att fräsa in dem eller göra en utanpåliggande installation (vilket kanske inte blir snyggt i ett badrum).
 
Vi river allt och börjar om!
 
elektrikern skall in före skivorna sätts på plats. Sedan skall elektrikern tillbaks när ytorna är klara för att montera alla apparaterna. Har tyvärr ingen aning om vad elektrikerna i sthlm tar, och att försöka gissa tidsåtgång utan att se badrummet är svårt. Men ta ditt en el-gubbe som får kolla lite så kan du nog få ett pris av honom rätt fort.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.