Hejsan!

Tjejen o jag var på Bauhaus igår och såg och blev lite småkär i en myskoja i konstrotting, den hette något som Paradiso Romantica eller dyllikt och var en sorts blandning av dessa 2:

Romantica_K50_uppf%C3%A4lldA_1638.jpg

Paradiso_K49.jpg


Den var i 1 del som den på nedre bilden, dock hade nedfällbar tak som den på första bilden. Och till skillnad från dem 2 som visas på bilder kostade den ca 8000kr (dem andra två ligger runt 25k :eek:).

Försökte hitta lite info/reviews/bilder om den, men tyvärr. Bauhaus verkar inte ha deras assortiment online på hemsidan heller.

Undrar om någon har köpt den hos Bauhaus eller annanstans, vad ni har för erfarenheter och synpunkter och om ni tycker det är värd pengarna? I vår fall alltså ca. 8000kr, för den dyra varianten har vi helt enkelt inte råd med.

Vi tänkte så att vi är oftast hemma själva utan besök, för den är inte direkt praktiskt när det gäller äta ute med gäster eller så. Men det finns billiga alternativ där för dem tillfälle (som inte är så ofta ändå). Vi ska ha barn till augusti och tror att det kan bli rätt mysigt med bebisen i myskojan, och när den blir äldre är det säkert en bra lekplats med?


Som sagt, undrar om någon har åsikter? Eller fler tips på vart liknande möbler säljs för skapliga priser?

Mvh
//Joris
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.