Är på jakt efter snygg mosaik, tänkte klä vår öppna spis med mosaikplattor. Var tidigare inne på tegel men när jag såg Cobrizo från Konradssons live så blev jag så besviken. Därav mosaiktanken, men gärna billigare än 3000 per kvadrat. Söker levande mosaik som skiftar i lite olika färg. Tips någon?
 
Kolla på ebay.de och sök på Heimwerker, Fliesen, tänk på att frakten blir ganska mycket, men man kommer ändå undan billigare. JAg är själv på g att beställa golvklinker, och för 6 kvm klinker á 25 euro/kvm blir totalfrakten 150 euro någonting.....men totalpriset blir ändå runt 500kr/kvm när ett liknande golv härhemma kostar från 1000kr/kvm och uppåt.

Mosaik är vi också på g att beställa, där är frakten billigare. I den ebaystore vi tittade på, ligger frakten för 4 kvm mosaik på 40 euro. 6 kvm kostar 60 euro.

Signa in på ett ebay konto (gratis) och kolla runt, så kan du skicka frågor till säljaren om det är något du är intresserad av. Ofta går det bra att fråga även på engelska.

http://heimwerker.listings.ebay.de/...QfromZR11QQsacatZ45800QQsocmdZListingItemList

Det finns ju ebay stores även i storbritannien och usa, men då blir det också tullkostnader samt att det ibland verkar vara svårt att få saker fraktade från storbritannien med försäkring.

Kolla även här, en bra svensk sida med kakel och mosaik.
http://www.kakelonnet.se/

/ Linda
 
Tack! Ska kolla ebay direkt, har ju konto där! :)
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.