Hej,

Vi föll för en tomt på ett fantastiskt ställe. Nära till allt, villaområde. 1000m2, plan och utan träd men anslutningar längs med vägen. Det är ett ställe som vi både två kan se oss bo direkt. Vi är bekanta med området. Nackdelen är priset.....(vi har inte köpt ännu)

Nu har vi kollat på olika hus och för att kalkylen ska gå ihop och man inte bara vill jobba för att bo, har vi kollat på lite mer enkla hus. Vi letar 1,5 / 2 planshus, 4-5 sovrum, inte så många tillval, 150m2-160m2 Vi nöjer oss utan design och tänker praktiskt.

Nu har vi tittat på First Choice. Vad är era erfarenheter med dessa hus?
First Choice 1,5 har vi fått 2300000 nyckelfärdigt pris på, men övervåningen känns så litet.....dock hela 150m2.
First Choice 2 har vi fått samma pris på.....övervåningen är toppen, men hela huset är 138.8.

Kommer man ångra sig om man inte bygger "drömhuset" på drömtomten. Eller bygger man nu det man har råd med för att sedan kunna bygga till allt eftersom. Tänk inglasat uterum, Attefallshus, bastu osv.

Har ni några andra tillverkare som ni rekommenderar? Anebyhus kändes inte rätt då typ ingenting ingår. Vi är inte särksillt händiga men vi har många händiga vänner som vi kan tänka oss fråga för ytskiktshjälp.

Tack för hjälpen!
 
Vi är i samma situation, har hittat och reserverat tomt, och är väldigt nyfikna på First Choice 1,5. Följer denna tråd och hoppas på lite kommentarer. Tack!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.