Hej!

Finns det några trevliga verktygserbjudande nu när det drar igång mellandagsrea?

Fyll gärna på i denna tråd om någon har sett något som kan vara av intresse.
 
Ingen som vet något om detta???
 
Aeg:n är en riktigt trevlig maskin och 999 låter som ett bra pris. Köpte den i blå färg för ungefär samma pris för 4 år sedan när Aeg bytte till orange. Stark, robust, 2x3.0 Ah, laddar hyfsat snabbt och gedigen. Men men den är lite tung (för en 12volts maskin) och så har den NiMH batterier så om den står oanvänd länge laddar batterierna ur - Lithium jon är att föredra.

/woodchuck
 
Var själv på bauhaus idag, såg att dem hade jättemängder av aeg bs 18c-Li http://www.bauhaus.se/bs-18c-li-1-5ah-borrskruvdraga.html

Vet inte hurpass bra priset är, det verkade inte exponerat som någon speciell kampanjprodukt men volymerna sa sitt. Funderar själv på denna alt. Bs 18c-li152 som verkar vara en bastantare maskin. Duger någon av dessa som renoveringsmaskin?
 
Är man på jakt efter sticksåg så bör man titta in på axminster som har både mafell och bosch 135an för riktigt bra priser.
 
Clas Ohlsson har sänkt priset på Dremel Driver skruvdragare. Från 699kr till 199kr.. Köpte två, (en som present.) :)

Länk till cachad Google sök. Produkten borta från hemsidan.

Funkade bra, skön att hålla och känns starkare än den åldriga Boschen (1-gen) som jag har. Jämförde data med andra skruvdragare (samma storlek) och den har högre värden på allt..
 
Bricco skrev:
Det handlar nog om utförsäljning av 2011 års produkter då 2012 släpps nu.

Bosch nya line-up.
[länk]
Det är säkert så, till viss del.

Din länk går till Bosch gröna borrskruvdragare. Men det kanske var meningen?
 
frav skrev:
Det är säkert så, till viss del.

Din länk går till Bosch gröna borrskruvdragare. Men det kanske var meningen?
Jag hänvisade till inlägget om den gröna på CO och många andra ställen. De reas ut nu och det är högst troligt för ersättare kommer/kommit.
 
K-Rauta har 25% på ett antal blå bosch modeller, bla några skruvdragare, slipmaskiner och fräsar. Även på GTS 10, men den fanns bara kvar i ett ex (Häggvik, Sthlm). Ny modeller påväg in antar jag, så kanske även andra handlare har nedsatta priser på utgående modeller.

/Woodcuck
 
Om K-rauta har 25% på sina ordinarie priser är det som ordinare pris på www.toolab.se så ni inte blir lurade av att det verkar vara ett bra pris.
 
Halva priset på blå Bosch slagskruvdragare på K-rauta i Arninge. Hade även Bosch bänken för gersåg på hjul till halva priset.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.