Har nu kollatr på fönster i över en vecka, imprgon måste jag beställa, men kan inte bestämma mig! Det är ju så förbaskat dyrt! Det jag skall ha är tvålufts, 11*12 med fast spröjs. Om jag låter en snickare göra dom kostar det 6000 med energiglas och genomgående spröjs i bägge bågar, andra jag kollar på kostar ca 1000-1500 kr mindre med spröjs i bara yttre bågen. Egentligen vill jag ha i båda, men jag är snart uppe i 100 000 för hela huset, bara i fönster, sedan kommer en del till, både innanför o utanför. Har kollat fönsterfabriken, spfönster, elit, allmogefönster mfl. TIPS önskas om billiga fönster!
 
Hej!
Prova RM fönster ( www.rm.se)
Dom tillverkar fönster med spröjs i båda bågarna
Jan
 
Har du kikat på fönster av PVC
Dessa går att få nästan hur som helst, framförallt underhållsfria.
Klistrar in några länkar så du kan kolla.
http://www.kronfonster.se/pvc_fonster.htm
http://www.netmaterial.se/Startsida.html
http://www.fonsterteamet.se/
Marknaden för PVC fönster har exploderat så det går säkert att göra bra priser om man är lite uthållig.
Men ett varningens finger det finns säkert skojare även i denna bransch.
Kommer själv att försöka sätta in PVC fönster det beror bara på hur mycket husbyggarna drar av för sina fönster.
Som det ser ut just nu så skiljer det 20t på 21 fönster och 2 balkongdörrar, men då har jag inte förhandlat med fönstergubbarna. husbyggare 107t avdrag PVC fönster 125t
 
Nu har jag hittat dom. Ett fönstersnickeri tillverkar mina fönster av äldre modell med genomgående spröjs och rubbet. dom kostar 4500 stycket målade med en ruta energiglas. Jag är skitnöjd. Det kommer att bli så fint!!
 
vilket snickeri valde du?
 
Främmestads snickerifabrik blev det. Hoppas dom är bra, det ligger några mil bort, så jag har inte varit och kollat utan beställer per telefon, är dom bra så beställer jag till resten av huset nästa år.
 
hoppas du blir nöjd. Man får alltid vad man betalar för. Har gått på niten många ggr med att leta upp billig skit (menar absolut inte att det gäller dit val nu, det är säkert bra) men sedan har jag ångrat att jag inte köpt den dyra och bättre produkten.
Nu kollar jag mer på kvaliten
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.