Solpanel, glasdörr, nytt kök och en balkong är delar som en sjöbod i Hälsingland rustats upp med, men det fanns inget bygglov för detta.

Du kan läsa artikeln här: Lyxade till sjöbod svart - får betala dyrt
 
E
Skrivet av: Stew

Väldigt många i kustorterna på västkusten som gör om sina sjöbodar till fritidshus mer eller mindre. Man ser knappt någon bod längre som är till för att bara förvara saker i. Nu är det vatten indraget, avlopp, sängar och elektroniska prylar.
Undrar hur många som fått bygglov för detta?

Mvh

Stefan
 
E
Skrivet av: Västkustbo

Troligtvis ingen. Man borde göra regelbundna kontroller och få folk att riva ut skiten omedelbart. Parkettgolv i sjöbodar? Man kan inte gå i hamnen utan att gå upp i någons "uteplats" och få sura blickar för att man går på "deras tomt".

Bort med skiten och se till att mäklare inte får annonsera ut bodar med bostadsinredning (oavsett om det STÅR att man inte får bo i dem). Tro fasen att folk bor i dem när inget händer.
 
E
Skrivet av: rogge

äh låt folk bygga som de vill och njuta av livet, jävla polisstat vi lever i
 
E
Skrivet av: Nick

Skit i vad andra och sköt er själv, eller skaffa eget liv
 
E
Skrivet av: Nymous

Jag har byggt ut min övervåning(ca 5 meter kupa) utan bygglov. Man måste chansa för att bli en vinnare. Detta är på baksidan så synd knappt, endast grannarna norr och söder om huset som möjligtvis kan se det. Så vafan. Bara o gasa
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.