Funderar på att anlägga en liten pool för svalkande dopp i anslutning till altanen. Med tanke på att budgeten (och utrymmet) inte räcker till en ordentlig pool för simning så funderar jag på en liten variant. Vill vi bada på riktigt har vi stuga med sjötomt, det här är mest för morgnar / kvällar när man inte hinner åka till sjön.

Har kollat på endless pools och tycker deras koncept verkar bra. Dock blir det nog i dyraste laget när det väl "är på plats".

Såg att Vedpool säljer badtunnor med trappor som börjar närma sig i storlek där det går att uppnå det jag vill http://vedpool.se/badtunnor.htm

Cinemax på Minhembio har byggt (eller låtit bygga, det är ont om detaljer) en pool som är väldigt tilltalande. Frågan är vad prislappen på ett sådant bygge hamnar på.

?pic_id=387901.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
Byggde du någon minipool någongång?
 
F Erica Wyse skrev:
Byggde du någon minipool någongång?
Vi beställde ett swimspa från Hydropool som vi tänkte ha inomhus. Vi stötte dock på patrull så det vi anlade i stället en 6.5x3.5m markpool med tak.

i dag är det inget större problem dock att bygga en liten pool med trappa. En thermopool med sittbänk och smal trappa i ena sidan går att beställa från en av de större pool leverantörerna. Endless Pools finns ju också i Sverige numera.

Det är oklart om det blir en inomhuspool i framtiden. Det finns annat vi vill göra med huset som är mer prioriterat. I vår 6.5x3.5 valde vi till och med bort trappa för att få mer yta. Vi är väldigt glada för det. Hade det varit möjligt med sittbänk och smal trappa under linern så hade vi nog satsat på det men det kom året efter vi byggde. Kan bli att vi gör det när det är dags för linerbyte.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.