Leigh Super 24 sinkjigg för laxstjärtsfogar (dolda och öppna) av valfri storlek (man ställer in storleken själv) samt fingersinkfogar (öppna). Man kan även köpa till mallar för andra sorters fogar.
Detta är den största av Leighs sinkjiggar och klarar 600 mm breda trästycken.
Leigh VRS vacuum support kommer med och detta är ett tillbehör (en skena med en släde) som man sätter på jiggen och kopplar dammsugaren till och släden följer med under fräsningen och suger upp ungefär 90% av alla träspån. Man kan även ställa av överhandsfräsen på VRS:en efter avslutat jobb.

Leigh elliptical guide bush e7 (styrhylsa) medföljer, den passar till alla Leigh-jiggar.
Jag har även två adaptrar för e7:an (styrhylsan), den ena passar till Bosch överhandsfräsar och den andra till Trend och Elu-fräsar (kan skicka med en av dem beroende på om köparen har ngn. av dessa fräsar. Annars finns adaptrar till styrhylsan för i princip alla överhandsfräsar på marknaden på www.axminster.co.uk.

Skickar även med 3 st frässtål till jiggen, Leighs egna frässtål, två för laxstjärtar, en större och en mindre) och en för fingersinkfogar. Frässtålen har 8mm skaft vilket är Leighs standard.

Jiggen är inhandlad från www.axminster.co.uk för drygt ett 1½ år sedan och har använts på 3 projekt, en lådhurts och två sängbord.

Jiggen är i prima skick och så är även stålen.

Nypris idag för rubbet på axminster är 4700kr

Säljes för 2500kr

Beskådas och avhämtas helst i Uppsala men kan även skickas som bussgods (köparen står för betalning) då det blir ett stort och tungt paket.

Vill ni läsa mer om jiggen så finns info på Leighs hemsida: http://www.leighjigs.com/superjigs.php

Maila mig vid intresse på nursy@hotmail.com eller slå en pling på 0708780943.
 
  • 20121002_152555.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Såld!
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.