Hej, nu är jag här igen med fler frågor och funderingar. Hade tidigare frågor ang. M-hus, men nu lutar det mer & mer åt LB-Hus för vår del.
Är det någon som har fått in prisuppgifter på LB-husen Viggen eller Duvan? Kanske t o m med någon som har fått prisuppgifter på Viggen inklusive ett garage eller carport?
Tror ni det blir stora extrakostnader om man skulle offra ett litet sovrum för att få ett större badrum som rymmer en bastu? Kan man säga något om vad generella ändringar i planslösning kostar, t ex ta bort en vägg, flytta en vägg mm? Vi ska träffa säljaren nästa vecka, kommer säkert att få många svar då men det skulle vara intressant att få jämföra det han säger med era erfarenheter. Många frågor har vi..alla svar eller synpunkter tas tacksamt emot, även tips på viktiga saker att ta upp och fråga om vid en träff med LB-hus representant.
Mvh Stefan
 
Flytta väggar med mera kostar bara det som ev. behövs i mer material. Går det inget mer material så kostar det inget extra.
Vill du flytta våtrum så blir det dyrare i och med att stammar osv. måste flyttas.

Detta efter vår kontakt med LB-hus i Umeå.
 
Det låter ju bra, ska bli spännande att få höra vad deras säljare har att säga. Vi funderar starkt på att göra bastu av klädkammaren vid det stora sovrummet i Duvan.
Mvh Stefan
 
Att flytta stammar kostar egentligen ingenting heller då det bara är en ritningsfråga. Kanske en extra rörstump på ett par meter på sin höjd. Ofta verkar säljarna tro att saker som ändras innan huset byggts kommer att ändras i efterhand, så är inte fallet.
- Eller så luras de lite grann för att kunna salta priset!
 
Har nyss köpt ett Vipan fick ändrat det mesta flyttat väggar extra dörrar osv för 6550kr så det är inte sååå dyrt att ändra även om det är stora förändringar...Mvh Driver
 
Hej Driver! Nu blir man lite mer positiv igen.. drygt 6000 :- låter helt klart överkomligt! Får man vara fräck och fråga vad ditt slutpris för Vipan blev?
Har ni byggt till ett garage?

Mvh Stefan
 
Hej igen! Har just träffat LB-hus säljare, fått lite priser för nyckelfärdiga hus.
Vipan 1 630 000
Viggen 1 800 000
Storspoven 1 430 00

Mvh Stefan
 
Vet du vad det är för standard du får med de priserna?
 
Hej Lill
Ja, dom skickade med en lista på vad som ingår som standard, den är ganska lång.... Golvvärme, vilken köksutrustning man kan välja mm
Mvh Stefan
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.