Totte_S
Trots en pågående tristess kring allt vad husskötsel heter så kan man inte hålla sig från att planera för nya projekt ;)
Två inte helt ändmålsenliga bilder som ger en vink om förutsättningarna
http://home.swipnet.se/osax/bilder/komposten2003.jpg
http://home.swipnet.se/osax/bilder/fasadnorrforrnu.jpg
Som ni ser saknar vi balkong, men har dörren ;)
Vi ska ha en balkong, gaveln ligger i NNV, med fin kvällssol. Vi vill också få ordning mellan garage och hus, plats för cyklar etc? evetuellt bygga ut/om garaget? Kombinera med en uteplats? Trevlig gångpassage med port mot gatan och klängväxter?
Det är ~400 cm från mark till underkant dörr. Nedanför finns en liten garagelåda i tveksamt skick, (något måste göras åt fasad och tak i vilket fall som helst, rivning inte uteslutet) 555cm*360cm. Garaget ligger i liv med huskroppen, avståndet emellan är ~320cm. Det lilla fönstret på husets gavel skall bort. Garaget bör inte bli för högt, då det kommer att skugga lite mycket.

Vad jag skulle vilja ha är lite tips på eventuella kombinationer av balkong och garage, storlek på balkongen, utbyggnad av garaget mot huset, som garage, eller bara tak som skydd över tex. cyklar. Alla kreativa, nydanande förslag mottages med iver och glädje ;D
 
Varför inte en trappa ner från balkongdörren till garagets tak och ha terassen där? En trappa till vid sidan av garaget tar dig ner i trädgården igen. Mellan huset och garaget under den första trappan blir det ju "tak" för cyklar och annat ändå.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.