Hej
Vi har köpt ett hus som var nästan färdigbyggt och har därmed färdigställt en del.

Senaste projektet har varit badrum och tvättstuga och vi behöver ringa in en rörmokare för att fixa lite jobb och undrar om någon har en susning om vad det skulle kunna kosta ungefär. De vatten/avlopps jobb som är gjorda utfördes innan vi köpte huset.
Det vi behöver göra är följande:

Koppla in tvättmaskin. Slangar finns, vattnet sticker ut som plaströr ur väggen och avloppet är indraget men är bara ett hål i golvet. Dvs inga rör är dragna upp från golvet.

Koppla in toalett, två blandare plus avlopp till tvättstället och en duschblandare. Samtliga vatten sticker ut som plaströr ur väggen. Vatten kommer behöva dras från tvättställ till toalett (ca 70 cm uppskattningsvis).

Vi kommer även att behöva koppla in vattenburen värme på övervåningen inom den närmsta tiden. Dragningen är gjord i väggarna, men vi behöver koppla in elementen. Det är sex stycken som behövs. Om vi köper hem grejor själva från Rinkaby, vad kan en rörmokare tänkas ta för att koppla ihop allt?

Tackar...
 
en vild gissning

7000-10000kanske och då har han med koplingar ,vattenlås, balndarbricka ,klammer en bit rör m.m till badrumet och tvättmaskinen

och han ska bara behöva en skiftnyckel o pollygrip till radiatorerna eftersom du fixar allt som behövs för att koppla in dom
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.