Hej!
Ni som har byggt i egen regi hur går man tillväga med ritningar. Är det någon som har lyckats att köpa loss ritning från exempelvis A-hus eller Trivselhus.
Ni som har fått arkitektritat vad har det kostat?

Per & Anna
 
Har själv "plankat" ett hus från Trivselhus ,vi tog mått från katalogen och gjorde sedan egna ritningar, det är ju inte specielt märkvärdigt, jag gjorde dom i Autocad men man kan ju rita dom förhand oxå -märkvärdigare än så behöver det inte vara.
 
Hej!
Jag skulle istället vilja svara att det beror på hur duktig man själv är och i vilken mån man har tänkt att handla upp vissa delar av bygget (eller m a o tänkt bygga helt själv). Vi skaffar k-ritningar på det mesta, åtminstone de delar som är mer komplicerade. Offerter på olika jobb blir mycket säkrare om man har ett bra skriftligt underlag och då är k-ritningarna helt grundläggande har vi märkt. Däremot så gör vi så att vi själva ritar tex VVS-systemet och köper därefter in timmar från en konsult som granskar dem (man vet ju bäst själv var man vill att eventuella trummor eller rör ska gå etc).
Vänliga hälsningar/Stenhus05
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.