Tänkte fiska efter lite köpråd gällande ugn.

Planerar en helrenovering av mitt kök som är rektangulärt och ganska litet (6 kvm). Utrymmet är därmed begränsat. Är ensamstående utan särskilda matpreferenser. Tillagar dock rätt mycket mat under veckorna.

Det jag tänker kring ugn är platsbyggd. Villl gärna ha mikrovågsugn kombinerad. Pyrolysrengöring verkar bra. Finns det några särskilda tillverkare som rekommenderas? Några funktioner som man inte vill vara utan?

Dessa har jag kikat på än så länge (tänker budget ca 10 tkr +/- ett par tkr.)

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=6469505

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=12283898
 
BirgitS
Siemens och Bosch (samma företag) gör ofta prisvärda produkter men det är kvalitetsskillnad på de som tillverkas i Tyskland (högre prisklass och kvalitet) och de som tillverkas i lågprisländer i Östeuropa och Turkiet. I alla fall Bosch-ugnen är gjord i Tyskland enligt Bosch (utgående modell): https://www.bosch-home.se/sv/produc...-hall-och-flakt/utgaende-vaggugnar/HBG7742B1S
Dock kan jag inte se att det står att den har någon mikrovågsfunktion. Det går inte att lita på att Prisjakts uppgifter är korrekta utan man måste alltid dubbelkolla med tillverkaren.

Det bästa är om du kan hitta en ugn med 5 års garanti eftersom många går sönder efter 3-4 år när reklamationstiden har gått ut.
 
  • Gilla
KycklingMos
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.