Någon som vet var man kan köpa stål på nätet? Tibnor har ju ett bra sortiment och har det jag behöver i sin webbshop, men den är bara öppen för företagskunder...
 
Min lokala järnhandel har, har inte din?
Jag har företag men Tibnor vill inte leverera då frakten blir för dyr så jag brukar sambeställa med ett lite större företag.

Protte
 
Skroten i Kisa eller Metsjö är bra att ha o göra med.
 
  • Gilla
krillek
  • Laddar…
Vad är det för stål du behöver?
 
Min "lokala" järnhandel ligger ett antal mil bort och jag har inte fordon att transportera långa längder själv. Jag såg framför mig att det var smartare att få levererat från någon som specialiserat sig på att minimera antalet led, men det kanske inte finns någon. Jag hittade en i Jönköping som även levererade till privatpersoner, men det var tyvärr bara plåt.
 
mexitegel skrev:
Vad är det för stål du behöver?
Plattång och rör i första hand. Det slog mig nu att min plåtslagare kanske kan ta hem åt mig.
 
Per_Eriksson skrev:
Skroten i Kisa eller Metsjö är bra att ha o göra med.
Tackar för tipset - skall kolla med dem!
 
En mekanisk verkstad kan kanske hjälpa dig också?
 
Här i Uppsala har vi förträffliga http://www.ua-handelsstal.se. De kanske kan ge dig en styrning om leverantör i ditt område? Eller beställa hos dem och få det levererat till dig?

Inga frågor är dumma frågor, förutom de som inte ställs!
 
den stora haken är som sagt frakterna. Grossisterna säljer allt som oftast bara hela längder och någon jättemarknad för nån webshop försäljning till privatperson tror jag inte det är så det enklaste är nog att hitta en lev i närområdet trots allt som dessutom kanske kan kapa till transportabla dimensioner.

Så fort det blir längd på gods så blir det specialavtal och nåt sånt får man aldrig om man skickar lite och ingen är intresserad av ett upplägg där röret går på 79 kr och frakten 595kr heller..........
 
Helens rör är specialiserade på att kapa så vet du vad du ska ha för längder till ditt projekt så får du färdigkapat hemlevererat.

http://www.helens.se

Protte
 
Senior skrev:
Här i Uppsala har vi förträffliga [länk]. De kanske kan ge dig en styrning om leverantör i ditt område? Eller beställa hos dem och få det levererat till dig?

Inga frågor är dumma frågor, förutom de som inte ställs!
Bra sortiment och bra service, men väldigt dyrt att handla där som privatperson utan rabatter.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.