Hej, skall göra en radonsanering i min källare, och har fått rekomendation att använda Sikaflex 221 i alla sprickor i betongen och sedan flytspackla golven. Min fråga är vart man köper golvspackel o primer till bra pris? Byggmax, biltema o liknande verkar inte ha sådant. Nån som har tips?
 
Vet någon nått alternativ till just Sikaflex 221,
http://www.sika.se/upload/Produktblad/Sikaflex-221_PB.PDF
finns det nån mer lågbudjet varriant på clasolsson ,biltema, eller bouhose tex. frågar man nån i dessa varuhus så får man nog inte nått svar.
Tänkte åka o inhandla alt till sika och nån form av flytspackel till veckan, men har 16 mil till närmsta ställe där biltema o de andra lågpriskedjorna håller till, så man vill vara lite förberedd.

Kanske någon har ett helt annat alt till att foga sprickor i betong golv för att förhindra radon? förslag välommnas!
 
Vart bor du?
Bor du runt Göteborg, så kan nog bruksspecialisten ha det du söker....

De hade dom för mitt arbete iaf (cement baserat väggspackel).

Lycka till
 
Jag bor i Falu trakten........!
Har du tätat skarven mellan golv o vägg med nåt cementbaserat väggspackel för att förhindra radon eller missupfattar jag dig?
 
Antar att du har väldigt mycket sprickor i golvet? (Annars är det tveksamt om flytspacklet är värt jobbet och pengarna). Som bojjarn implicerar - det är viktigt att få tätt vid skarven mellan vägg och golv också. Vad gäller sprickorna så skulle jag nog hålla mig till Sikaflexen, det går inte åt några mängder.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.