Hej! Jag är ny på forumet. Vi renoverar och bygger ut vårt badrum. Vi tänkte köpa kakel och klinker, samt badkar, steamer och övrig inredning på Bauhaus (= skapliga priser och vi har ett kort där som ger bonus). Har dock hört lite olika saker om Bauhaus som inte kände så bra... :confused:

Någon som har erfarenhet och vill dela med sig? Mycket tacksam för svar!

Hälsningar
Capricce
 
Vet man vad man vill ha så gör det väl inget att handla dyra märken billigt :)
Sen tycker ja väl inte att fackkunskapen på Bauhaus i Botkyrka är så värst, men jag kan ju haft otur när jag var där?
 
K
Fackkunskaperna på de flesta byggvaruhusen är riktigt dålig.
 
Vi köpte klinkers och kakel till vårt kök i lägenheten.
Inläggningen av golvet gjorde en golvläggare och kaklet satte vi upp själva. Inget problem, blev hur bra som helst och det har inte hänt nåt. Inga missfärgningar eller extra-svaga eller så. Dock kollade vi allt själv på BauHaus, vi visste vad vi skulle ha.
El-grejjer och sånt kanske det är olika med.
 
  • Gilla
hwila
  • Laddar…
Så skönt! Tack för era svar! :)
 
Hejsan!

Köpte golv till tvätstuga, gästtoa och teknikrum på Bauhaus. Hade plattsättare som tyckte kvaliten var väldigt fin på klinkerset! Det blev jätte fint, kolla på vår hemsida:
http//web.comhem.se/snackan
kika in i byggdagboken

// Snäckan
 
Jättesnyggt Snäckan! Jag känner mig lugnare nu.

Måste bara få säga: jag har just ägnat minst en timme åt att läsa och surfa runt på er fantastiska hemsida om bygget! Tack för att ni delar med er av med- och motgånger och det fina slutresultatet. Vilket hus ni fick till slut, fantastiskt vackert! :)

Hälsningar
Capricce
 
blev det kakel från bauhaus? (tänkte på det vita 25*40 du skrev om i den andra tråden...)
 
Det blev inte kakel från Bauhaus trots allt - köpte detta på en kakelfirma här i stan, helt enkelt för att det var ett snyggare kakel (blankt och lite vågigt i ytan liksom). Däremot köpte vi klinkers och även kakelbården till väggarna på Bauhaus, plus badrumsmöbler, badkar och steamer.:)

Hälsningar
Capricce
 
köpte ni toaletten där också då? har sett att dom har en kampanj nu med bland annat en vägghängd, blev rysligt sugen på en sådan till gästtoaletten dom är ju så dyra annars...
 
Ledsen att svaret dröjt - vi har ingen toa i badrummet, vi har separat toalett. Huset är byggt 1960 och det var hett att ha så då :) Jag har sett de vägghängda toaletterna - fräcka! Om vi hade toa i badrummet skulle jag ha en sånn' helt klart när det är så bra pris. Köpte ni någon?

Nu är det kaklat och golvet är lagt. Det blev snyggt! Igår köpte vi handdukstork och blandare till tvättstället och idag kommer steamer, badkar och möbler från Bauhaus. Det går framåt! :)

Hälsningar
Capricce
 
Kul att läsa att det är fler än jag som handlar på flera olika ställen. Vi hade ett halvår på oss att samla grejer innan renoveringen och vi kunde göra fantastiska klipp.
 
Vi beställde en steamer på Bauhaus...5 veckors leverans...efter 6 veckor ringde jag och då hade dom fått en förorder om att den var på väg och skulle snart komma...efter 9 veckor var jag ganska förbenad och ringde och skällde lite...då skulle dom kolla upp det med leverantören och återkomma till mig...Dagen efter ringer dom och då är den steamern slut så vi kommer inte att få någon...DOCK, erbjöd dom oss en HAFA steamer som var dubbel så dyr som den vi beställt, till samma pris...och den levererades efter en vecka...så...leveranstiderna är nog lite så och så, men dom försöker iaf. kompensera kunderna vid problem...vi hade beställt en steamer för 13.500 kr och fick en som kostar 30.000...
 
För att återgå till diskutionens grund, så ser jag inga problem med att köpa kakel på bauhaus mfl.
Dock har problem uppstått för mig när kunden själv handla sina plattor som jag senare fått sätta upp.
De är ju faktiskt så att kunskapen på stora byggvaruhus inte är som den är hos en specialist.
Har hänt ganska ofta att de har tagit hem olika bränningar och sedan lagt dom på samma pall, kunden har således tagit med sig olika bränningar hem.

Problemet med de (för dom som inte redan vet) är att även om det är samma modell på plattan så skiljer den sig ofta i utseende. kan handla om nyanser i färgen och t o m storleken. kan skilja nån mm och de är inte roligt.

Så håll ögonen öppna och kolla varje kartong. de står vilken bränning som gäller på kartongen.
 
För oss klaffade leveransen från Bauhaus smärtfritt. Alltihop kom i fredags som utlovat, även spegelskåpet som var restat. Det mesta var iofs Hafa-grejerm, utom badkar och blandare. Tråkigt, Gisse, att ni fick vänta på er steamer men samtidigt löste det sig till det kanske ännu bättre :D

Trivs ni bra med Hafa-steamern förresten? Vi köpte en Hafa också, fast inte så dyr som er.

Hälsningar
Capricce
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.