C
Rörmokaren som skulle montera blandaren/termostaten till duschen var för snål för att köpa det lilla fjuttiga verktyget som man kapar Pex rör i rör slangen med,alltså innerröret. Han gjorde hål i väggmattan som är ytskiktet! :(Badrummet har en golvyta på 35m2 och mattan är dragen utan skarvar runt hela rummet.Finns det STÖRRE metallplattor att köpa, än standardstorleken, så att jag kan byta plattan bakom förskruvningarna,alltså inte bakom väggmattan utan brickan som ligger utanför tätskiktet? För att på så sätt "laga hålet".
 
Går det inte att svetsa igen hålet? duktiga mattläggare brukar kunna laga nästintill osynligt
Har du en stor platta eller har du 2 mindre ringar¨?
 
C
Känns inte bra att ha en lagning inne i duschen, det mest utsatta stället för vatten begjutning.... Jag har idag en hel platta av ordinär storlek o skadan ligger utanför denna,kanske också bakom.....Carra som är Brynäsare apropa din logga:):)
 
ok.. _Tror_ inte det finns större...

Ev. skulle man kunna byta matta och bård och lägga skarven bakom ev. duschdörrar blir inte jättebra meen en lösning iaf..

Ska åka mot Utematchen strax :)
 
C
Tack för dina tips !

Carra som för många år sedan var på matcher i Leksands månskensrink, derby mot Brynäs förstås. Vi är många som vill se Leksand i elitserien igen....
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.