Efter familjeråd i helgen kom vi fram till att badrummet på övervåningen borde göras om. Efter att ha tittat runt lite på olika fabrikat och deras priser blir man lite överraskad hur så lite kan kosta så mycket, om man inte nöjer sig med standard....

Någon som köpt Svedbergs, Vedum m.fl. på bra (=billigt) ställe?
 
Köpte Svedbers till båda badrummen på Comfortbutiken, dock inte med deras ordinarie priser. Ena gången hade Svedbergs rabatter och andra gången var det utställnings ex. ca 40% rabatt på båda gångerna.
Köpt Milinova, Indigo och Bubbel Tino samt deras rökfärgade halvrunda duschvägg.

Hel nöjd med Svedbergs, bra kvalle och bra design. Dock dyra i ordinarie priser.
Mvh
Peter
 
Hej

Svedbergs kan du få med 20 % rabatt om du köper vid rätt tillfälle. Jag köpte på Kakelspecialisten vid deras rea. Jag vet att Ekesiöö har bra priser på Svedbergs också, kolla där.

/ PJ
 
Kan du tänka dig att handla på nätet så kolla på
www.sigro.se :)

 

Vi har köpt våra badrumsmöbler på IKEA. Alltsammans i Ekfaner (serie Vättern), samt stor spegel i massiv ek. Tre st skåp inkl spegel, jag tror det landade under 2000 kronor! Känns som en bra affär :) Sedan kostade vi på oss en dyr (trendig) badrumsarmatur frö 1300 kr, men i det hela taget en riktig budgetvariant som ser betydligt dyrare ut..
 
Hittade du spegeln på IKEA också?
 
Jag håller just på att upphandla badrumsmöbler. Vi har valt Vedums Morningserie. Kommer ta in offerter från blandandra

Fredells
Kakelspecialisten
Badrumsgruppen
Sigro
+någon till.

...kan ju meddela vem som var billigast.
 
Vet inte vart i landet du bor, men Svedbergs har med jämna mellanrum fabriksutförsäljning från sitt lager i Dalstorp. Ofta är det möbler från mässor, utställningar etc. Men det brukar vara poppis, så det gäller att vara där i tid och köa..
 
Hej.

Kolla in www.importlagret.com Där erbjuder de en del badrumsinredningar samt massagebadkar till kanonpriser. Har hört genom bekanta att det är ett seriöst företag.

Lisbeth
 
Japp, spegeln finns på IKEA den också. 70x70 cm med ram i massiv ek.

Mitt intryck är att Vedum, Marbodal etc. endast vänder sig till kunder som tänker storsatsa. När man går in och tittar på deras utställningar ser man att de endast erbjuder storslagna lyxlösningar för flera hundra tusen. Deras förslag på olika kök är på samma kvadratmeter som vårt vardagsrum. De riktar sig till kunder som tänker satsa hela mormors arv i ett badrum. Inget fel i det iofs, för den som vill. Men för en småbarnsfamilj med huslån och bil-lån och är det liksom inte realistiskt.

Det verkar som att det bara är IKEA som fattat det här. De kan fixa bra, fräscha köks/badrumslösningar som går in i lägenheter i miljonprogrammen, och där tex. ett nytt kök inte får kosta mer än 35-40.000 kr.

//Nussen (som dock INTE jobbar på IKEA)
 
Vi har varit i Halmstad och handlat HAFA (www.hafa.se) på deras outlet. Fick det vi ville ha, till ett bra pris. Men utbudet varierar.
 
Sitter själv och sneglar på hafa passion square. Underskåp med porslinshandfat samt spegel med spottar + 230 uttag kostar 8995:-. Då är måtten 1000X500. Låter inte så dyrt, men hur är kvallen på Hafa ??? Någon som har erfarenhet av detta märke?
 
Lägga en extra sträng silicon kan jag stå ut med. Jämfört med Svedbergs Indigo så skiljer det nästa 5000:- för samma paket. Och då är det 700X500 istället för Hafas 1000X500.
 
Jag köpte nyss ett nytt skåp från aspen.
mycket nöjd och med helt okej prisbild.
de har hela inredningar med komod högskåp osv.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.